При наведені мишки на зупинку - показується її назва та перелік транспорту що тут зупиняється.
При кліку по зупинці - карта показує транспорт що тут зупиняється / що проходить поруч.
Є ідея нанести усі зупинки маршруток у Львові. Зрозуміло, сам я це зробити не можу - це великий об’єм роботи та й більшість районів Львова я не знаю аж до такої степені.
Проте, я можу написати засіб додавання зупинок користувачами сайту.
Зробити це буде доволі легко - слід клікнути по карті в необхідному місці, ввести назву зупинки(якщо така є), програма сама знайде весь транспорт що проїзджає поруч, слід буде видалити з списку той, який хоч і проїзджає недалеко, на даній зупинці не зупиняється.
Джерелом інформації може бути власний досвід користування транспортом, ось ці схемки де є зупинки, Яндекс-панорами т.д.
Якщо з десяток людей нанесло б по кілька зупинок біля свого дому, роботи і т.д. - більшість зупинок були б на карті

Якщо ви хотіли б прийняти у цьому участь - пишіть про це нижче(а не просто голосуйте в опитуванні) і якщо з’явиться трохи бажаючих - я за це візьмуся, якщо ідея не знайде підтримки - буду вважати, що зупинки нікому не потрібні і не морочитиму собі голову.